Steek hier je licht op       Over Mol plus Mier Hoe kan ik betalen? Wat zit er in mijn winkelmandje?
leuke labels

Leuke labels - met eigen tekst en logo!
Leuke labels om aan je tas, koffer of sporttas te hangen.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren, passend bij uw huisstijl. Te bestellen vanaf 50 stuks.

Een unieke en persoonlijke promotie! Zoekt u ook een speciale manier om uw bedrijf extra onder de aandacht te brengen? Klik dan op onderstaande link en verras ons met uw wensen voor een 'eigen' label.

Prijs: in overleg.


Ik bestel graag via de mail

MolplusMier op Pinterest
leuke labels leuke labels leuke labels
 
Muzus

LABELS - voor het DORDRECHTS MUSEUM
In het Dordrechts Museum is deze zomer een unieke overzichtstentoonstelling van de naïeve Georgische schilder Niko Pirosmani te zien. Bestemd voor iedereen.

MolplusMier maakte hangers met de 'Giraf' van Pirosmani op een stukje canvas aan de ene zijde en aan de andere een klein info-boekje over de schilder en zijn doek.

muzusteam muzus
make a memory

LABELS - voor Make a Memory!
In opdracht van Ladies’ Circle 29 de Kempen maakte MolplusMier unieke labels voor Stichting Make a Memory.

Aan de ene kant een transparant fotovakje dat je zelf kunt vullen met een fotootje of een persoonlijke boodschap. Aan de andere kant het lieve Make a Memory logo, compleet met glittertjes! Super leuk voor aan je hand-, sport- en schooltas, sleutelbos, portemonnee, etui of voor aan je koffer.


Van elke verkochte tassenhanger ging 40% van het aankoopbedrag naar Stichting Make a Memory. Zo help je mee om ouders een blijvende herinnering te geven.

Bluebelle promotie

LABELS - voor Bluebelle!
Voor Bluebelle maakte MolplusMier labels voor aan de persmappen en voor aan je tas. Speciaal in de frisse bluebelle-stijl met een eigen logo. Aan de achterkant een transparant vakje waarin je een persoonlijke boodschap van Bluebelle kunt bewaren. Compleet met glittertjes en een klein belletje. Beetje nieuwsgierig... www.bluebelle.nl.

promotie bedrijf promotie bluebelle